Wat kun je allemaal worden na een bbv opleiding?

Wat kun je allemaal worden na een bbv opleiding?

Als je de opleiding besluit begroting en verantwoording (BBV) hebt gevolgd en behaald, heb je de mogelijkheid om aan het werk te gaan. Je kunt bij verschillende bedrijven aan het werk, maar ook in verschillende factoren. Zo heb je de mogelijkheid om als medewerker planning en control te werken. Daarnaast heb je nog medewerker financieel beheer, financieel medewerker en beleidsmedewerker. De arbeidsmarkt na het volgen van deze opleiding is ook dus heel groot.

Hoelang duurt de opleiding BBV?

De opleiding BBV duurt ongeveer 3 maanden. Dit betekent dat je binnen 3 maanden al aan het werk kunt binnen de bovenste functies. Hierdoor kun je snel werken en geld verdienen. De opleiding rond je af op MBO niveau. Je hebt de mogelijkheid om de opleiding online te volgen, maar kan er ook voor kiezen om de opleiding klassikaal te volgen. Als je de opleiding klassikaal wilt volgen, is het belangrijk om te kijken in welke regio jij zit. De lessen worden namelijk in bepaalde regio's klassikaal gegeven. De BBV opleiding staat vol met verrassingen en zeker de juiste opleiding voor jou!

Hoe volg je de opleiding?

De opleiding volg je online of klassikaal. Tijdens de opleiding leer je veel theorie, maar ga je ook aan de gang binnen de praktijk. Hierdoor kun je echt voelen hoe het is om aan het werk te gaan binnen bepaalde functies. Het is wel belangrijk dat je een volledige inzet toont. Omdat de opleiding maar 3 maanden duurt, leer je veel in deze periode. Een extra inzet is daarom zeker belangrijk! Je kunt je via de website aanmelden voor de opleiding. Je krijgt na een paar weken te horen of je toegelaten bent aan de opleiding. Zo kun je nog zelf beslissen of je de opleiding wilt volgen of juist niet.