Waarom is Suriname zo’n populair vakantieland?

Waarom is Suriname zo’n populair vakantieland?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om naar Suriname op vakantie te gaan. Misschien vraag jij jezelf weleens af, waarom Suriname eigenlijk zo’n populair vakantieland is. Wij hebben hieronder de belangrijkste redenen hieronder voor je op een rijtje gezet, misschien wordt het ook wel jouw volgende vakantiebestemming!

Heerlijk eten

Suriname is een land van vele culturen. Juist dit zie je duidelijk terug in het heerlijke eten wat dit land te bieden heeft. Er wonen hier Hindoestanen, Chinezen, maar ook bijvoorbeeld Brazilianen. En al deze nationaliteiten leer je het beste kennen, door te eten waar ze trots op zijn. Maar natuurlijk kennen we de Surinaamse keuken vooral van de kipgerechten. Wat te denken van Nasi kip, Bami kip en natuurlijk Roti kip. Dat wordt smullen in Suriname!

Ongerepte jungle

Niet ver van Paramaribo kun je al de ongerepte jungle inlopen. Je zult hier van de ene verbazing in de andere vallen. Natuurlijk vind je hier oeroude bomen en prachtige planten en bloemen. Maar in deze jungle leven ook nog volop apen, gewoon hier in het wild te zien. Wat dacht je van rondvliegende papegaaien, gewoon hier te zien in de jungle van Suriname! Veel Surinaamse mensen wonen overigens nog gewoon in de jungle, vooral langs de oevers van de rivieren kun je hier nog bewoonde dorpen vinden. Echt de moeite waard om te bezoeken!

Koloniaal verleden

Nederland heeft een verleden in Suriname. We haalden er in de achttiende eeuw veel koffie en cacao vandaan, dat hier werd verbouwd. Breng een bezoek aan Frederiksdorp en je zult hier een plantage aantreffen waar je een goede indruk kunt krijgen hoe het er destijds aan toeging.

Comfortabele en veilig reizen

Sinds 1 juli 2022 heb je geen visum meer nodig, om in Suriname op vakantie te gaan. Ook als je familie gaat bezoeken heb je geen visum meer nodig. Wat je wel nodig hebt, is een Entree Fee om het land binnen te komen. Entree Fee Suriname kopen? Doe dit gemakkelijk en snel online op EntreeFeeSuriname.nl, dan heb je dit vooraf al geregeld en je bent ook nog eens goedkoop uit. Entree Fee Suriname kosten kun je laag houden door deze Fee online alvast te voldoen, hou je meer geld over om lekker van uit eten te gaan als je in dit fantastische land bent. Suriname is overigens een veilig land om naar toe op vakantie te gaan. Dat wordt straks puur genieten in het prachtige Suriname!