Waarom op vakantie naar Corfu?

Waarom op vakantie naar Corfu?

Ben je toe aan vakantie? Ben je er nog niet over uit, waar je naar toe wilt gaan? Hou je van paradijselijke stranden, een aangename temperatuur en lekker eten en drinken? Vind je het ook belangrijk om tijdens je vakantie leuke bezienswaardigheden te zien, maar wil je hiervoor niet al teveel kilometers afleggen? Vind je het prettig om mooie natuur om je heen te hebben tijdens je vakantie? Kies dan voor Corfu! Dit paradijselijke Griekse eiland is zeer populair bij vakantiegangers en als je het eiland opstapt, weet je precies waarom. Kies jij ook voor Corfu?

Goede hotels en appartementen

Op Corfu vind je uitstekende hotels. Hou je van een hotel aan het strand? Waarbij je ’s morgens in je zwembroek zo het strand op kunt lopen? Vind je het fijn om middenin Corfu-Stad je vakantie door te brengen, zodat je alles op loopafstand kunt doen? Liever in een hotel in een klein dorpje omringd door prachtige natuur en lokale bewoners? Op Corfu kun je al deze hotels vinden. In het hogere segment vind je hier ook uitstekende hotels. In deze hotels zal het je aan niets ontbreken en kun je rekenen op een luxe, geheel verzorgde vakantie. In alle hotels kun je genieten van lokale gerechten en verfrissende drankjes, zodat ook de innerlijke mens helemaal niets tekort zal komen. Hou je van watersport? Op de stranden die er bij veel hotels dichtbij te vinden zijn, kun je onder andere surfen en jetski’s huren. Dat wordt puur genieten van een prima hotel, uitstekende keuken en veel avontuurlijke watersport. Heerlijk toch?

Veel bezienswaardigheden

Vind je het fijn om tijdens je vakantie mooie bezienswaardigheden te zien? Corfu heeft veel te bieden op dit gebied. Zo kun je een bezoek brengen aan het Achilleion, dit kasteel heeft ooit keizerin Sissi laten bouwen en is nu opengesteld voor publiek. Je kunt hier zelfs de sieraden van de keizerin bewonderen. Een aanrader is ook het beklimmen van de Pantokrator, de hoogste berg op Corfu. Vanaf het hoogste punt heb je hier een schitterend uitzicht over het eiland. Bovenop de berg is ook een wensput, werp er een muntje in en doe een wens! Corfu-Stad is ook aan aanrader. Veel gebouwen in de oude binnenstad zijn gebouwd in Venetiaanse stijl, wat dit deel van de stad echt het bezoeken waard maakt.