Ken jij de voordelen van plastic pasjes?

Ken jij de voordelen van plastic pasjes?

Je zult vast weleens een plastic pasje in ontvangst genomen hebben. Waarschijnlijk kreeg je er meteen een goed gevoel bij. Want een plastic pasje is professioneel, gaat zeer lang mee en bovendien is het iets wat mensen niet snel weg zullen gooien. Juist deze eigenschappen maken een plastic pasje zo aantrekkelijk om te gebruiken als bedrijf. Je kunt er bijvoorbeeld bezoekerspassen mee maken als je een beurs gaat organiseren of gebruiken als klantenkaart. Waar je een plastic pasje ook voor gaat gebruiken, het is de ideale manier om je als bedrijf goed te presenteren.

Pasje is persoonlijk en professioneel

Als je een pasje krijgt, gooi je deze niet zomaar in de prullenbak. Bovendien is een pasje persoonlijk, je stopt het in je portemonnee of bergt het op in een la thuis. Dat betekent dat je met een pasje iemand persoonlijk kunt bereiken en als bedrijf meerdere keren aandacht zult krijgen. Pasjes bedrukken kan op vele manieren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo van je bedrijf erop te zetten. Misschien lijkt het je wel leuk om voor een opvallende kleur te kiezen, zoals felgeel. Of hou je juist van een chic pasje met een mooie glimmende kleur zwart? Waar je ook voor kiest, jouw pasje wordt persoonlijk en professioneel. Doordat je op maat pasjes kunt bestellen, weet je zeker dat geen bedrijf hetzelfde pasje heeft als jij. Goed voor het onderscheidend vermogen dus.

Plastic pasje biedt veel commerciële mogelijkheden

Heb je een winkel en lijkt het je leuk om een spaaractie op touw te zetten? Dan is een klantenkaart in de vorm van een plastic pasje erg handig. Met een plastic pasje weet je zeker dat mensen deze goed zullen bewaren en dat deze niet snel zal vergaan. Door je bedrijfsnaam en logo op de klantenkaart te zetten, maak je ook nog eens reclame bij mensen thuis. Vaak wordt een klantenkaart in een la gelegd die meerdere keren per dag wordt opengetrokken. Iedere keer zien mensen je bedrijfsnaam en logo. Pasjes laten bedrukken voor een show op je bedrijf? Dat is een ideale manier om je klanten persoonlijk te verwelkomen. Bovendien is het handig als je kunt aflezen van welk bedrijf iemand is en wat zijn/haar functie precies is. Plastic pasjes bieden erg veel commerciële mogelijkheden. Goed voor de professionaliteit van het bedrijf en dus ook voor het laten groeien van de omzet!