Voordelen van een draagarmstelling

Voordelen van een draagarmstelling

Een draagarmstelling is een stijf structuurelement dat aan één kant goed ondersteund is, maar aan de andere kant vrij is. Dus alle draagarmstelling items zoals de draagarmstelling rek zijn gemaakt met dit soort ontwerp. Dit is een horizontale balk structuur waarvan het vrije uiteinde wordt blootgesteld aan verticale belastingen. Een van de voordelen van een uitkragende balk is dat er geen steun aan de andere kant nodig is. De buiging die in uitkragende liggers ontstaat, helpt om de positieve buigende momenten die ontstaan tegen te gaan. Een ander voordeel is dat uitkragende liggers gemakkelijk kunnen worden geconstrueerd. Maar draagarmstelling balken hebben grote doorbuigingen. Om het beste uit draagarmstelling balken te halen is een vaste ondersteuning nodig om de constructie zeer stabiel te maken. Ben jij benieuwd naar de verdere voor-en nadelen van een draagarmstelling? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over!

Smal gangpad

Magazijnstellingen zijn een soort van selectieve stellingen, ze worden gebruikt voor opslag. En als manager of magazijn eigenaar kunt u gaan voor gebruikte magazijnstellingen. Dat gezegd hebbende, een gangpad is een soort van toegang door een revolver vrachtwagen, dit biedt ook volledige selectiviteit. Dit soort rek investering is vergelijkbaar met select rack. Het is ideaal om te weten dat de gespecialiseerde heftrucks veel duurder zijn dan een operationele efficiëntie die in faciliteiten tegelijk kan werken. Het smalle gangpad (60) kan de magazijncapaciteit tot 70% verhogen op basis van 132 graden Celsius.

Dubbele reikwijdte

Dubbele reikwijdte is een type selectieve stelling, waarbij twee stellingen rug aan rug worden geplaatst en de achterste pallet toegankelijk wordt gemaakt door een gespecialiseerd type truck, een heftruck. Dit betekent ook dat een pantograaf die zich in de achterkant van de stelling uitstrekt, de magazijncapaciteit tot 72% kan verhogen op basis van 132 inch of (10) selectieve gangpaden. Hierdoor kunnen paletten met dezelfde soort items zowel vooraan als achteraan in paren worden opgeslagen. Het dubbele diepe bereik verstrekt een aardige verhoging van dichtheid in vergelijking met selectief maar ook vereist speciaal materiaal dat vrij langzamer is te werken. Het is goed sorteert type van selectief rek met meer bruikbaarheid.