Snorkelen doe je op deze vakantiebestemmingen

Snorkelen doe je op deze vakantiebestemmingen

Wanneer je van snorkelen houdt dan wil je graag dat doen op een plek waar je er ook volop van genieten. Natuurlijk is het dan wel zo fijn als het dan ook lekker weer is en als het op een plek is waar je ook mooi kan duiken en wat kan zien.

Op Thessaloniki snorkelen

In Thessaloniki heb je niet alleen mooie bezienswaardigheden maar je kunt er ook prima snorkelen. Veel toeristen komen een bezoek brengen aan Thessaloniki omdat de stad veel te bieden heeft. In Thessaloniki kan je een heerlijke zonvakantie, een actieve vakantie of een doorreis hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden in de stad.

Thessaloniki is één van de grotere steden van Griekenland. Het is dan ook niet alleen bekend bij de toeristen maar ook bij de Grieken zelf. Je kunt elke dag uniek je dag invullen. Doordat de stad veel te bieden heeft kan er genoeg gekozen worden.

In Thessaloniki heb je te maken met een Mediterraan klimaat dat zich kenmerkt met koele wintermaanden en relatief erg warme zomers. De wintermaanden zijn dan ook altijd erg nat en de zomermaanden komt er weinig regen voor.

Sint-Maarten moet je gezien hebben

Sint-Maarten is maar een klein eiland en is onderdeel van ons Koninkrijk. Dit eiland vind je in de Caribische Zee een paar honderd kilometer van Aruba en Curaçao. Je kunt het op eiland heerlijk je rust vinden omdat het een relatief rustig eiland is.

Het eiland is tweedelig. In het noorden ligt het Franse deel en de rest van het eiland is in handen van Nederland. Het klimaat van het eiland is natuurlijk ook wel heel erg lekker. Het is zowel in de winter als zomer lekker warm. Je hebt alleen op Sint-Maarten een nat- droogseizoen. Van mei tot november valt er erg veel regen.

Sint-Maarten is erg populair bij de toeristen. Dit komt ook wel door het klimaat, de heerlijke stranden en de gezelligheid die er heerst. Je kunt voldoende tot rust komen op de stranden of in het natuurpark heerlijk snorkelen, vissen of aan watersport doen. Je kunt er heerlijk duiken en genieten van het mooie uitzicht onder water. Sint Maarten is bij uitstek een eiland om naar toe te gaan voor je duikvakantie.