Alternatieve voedingsproducten die je zeker eens moet proberen

Alternatieve voedingsproducten die je zeker eens moet proberen

Wil jij eens wat nieuws en gezonds proberen bij het koken? In dit artikel hebben wij een aantal leuke, handige producten en tips op een rijtje gezet. Deze producten zijn een goede vervanging voor andere, ongezondere opties, of helpen je bij het maken van een gezondere maaltijd of snack.

Vervanging voor boter

De boter waarin we bakken is erg ongezond en vet. Daarom is het slim om hiervoor een vervangend product te gebruiken. Om deze reden gebruiken veel mensen de PAM Cooking Spray. Met deze bus spray je gemakkelijk olie in de pan waarmee je kunt koken. Deze oliën zijn allemaal volledig natuurlijk en zijn daarom een stuk gezonder dan boter en bakvet. Doordat je bakt met PAM Cooking Spray, wordt het eten dat je maakt en stuk minder vet. De spray werkt erg goed en je kunt er gemakkelijk vlees, vis of eieren mee bakken. Je eet hierdoor een stuk gezonder, met minder vet en het is ook nog eens makkelijk te gebruiken.

Gezond zoet beleg

Producten waar je snel overgewicht van krijgt zijn sausjes, zoet beleg en andere producten die je bij of over je eten gooit. Deze producten zijn vaak ook erg ongezond en vet. Daarom is het slim om een vervanging hiervoor te zoeken. Hiervoor kun je Walden Farms Syrup gebruiken. Deze siroop is bijna volledig vrij van calorieën en vet. Er zitten ook vrijwel geen suikers is. Deze siroop is daarom een stuk gezonder dan soortgelijke producten en ook erg lekker. Je kunt het gebruiken voor bij pannenkoeken, muffins, ijs en andere toetjes. De smaakstoffen die worden gebruikt zijn ook natuurlijk. Walden Farms Syrup is zelfs verkrijgbaar in meerdere smaken, dus voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen.

Tussendoortjes

Wat ook slecht voor je is, zijn de vele snacks en snoep die je in de winkels ziet liggen. Het is niet moeilijk om een goed alternatief hiervoor te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld rijstwafels kopen, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende smaken. Ook kun je kiezen voor fruit, smoothies, kwark of noten. Deze zijn allemaal veel gezonder en bevatten veel vitamines of eiwitten, wat ook goed voor je lichaam is. Het kan ook goed zijn om tussendoor even een eitje te koken. Snacken kan dus een stuk gezonder zijn en nog steeds erg lekker.