3 tips om heerlijk te ontspannen

3 tips om heerlijk te ontspannen

Heb je een drukke tijd achter de rug? Merk je dat je baan of studie je zoveel stress oplevert, dat je het liefste regelmatig wilt ontspannen? Ga je binnenkort een weekendje weg en zoek je nog iets leuks waarbij je heerlijk tot rust kunt komen? Hieronder hebben we 3 goede tips voor je, waarmee je heerlijk kunt ontspannen!

Genieten van lekker eten

Misschien kom je er thuis eigenlijk nooit aan toe; genieten van lekker eten. Doordat je altijd laat van je werk komt of je gezinsleven je helemaal opslokt. Lekker eten kun je doen in een restaurant, door bijvoorbeeld een luxe zevengangendiner te reserveren. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om te genieten van een uitgebreide lunch. Als je dit samen met je partner doet, is dit natuurlijk ook een prima moment om weer even tot elkaar te komen. Kies hiervoor een fijne locatie uit, waar jullie allebei van houden, denk hierbij aan een restaurant aan zee of in een mooi natuurgebied.

Massage

Een massage is ook een prima idee als je toe bent aan pure ontspanning. Massage zorgt ervoor dat je bloed goed circuleert, ook is het goed voor het afvoeren van afvalstoffen. Als afvalstoffen niet goed afgevoerd kunnen worden, kan er ook een ophoping ontstaan van melkzuur. Dit melkzuur zorgt weer voor zogenaamde ‘knopen’, waar je veel last van kunt hebben, door middel van massage kun je deze knopen wegkrijgen, wat meteen voor verlichting zorgt. Massage zorgt er ook voor dat negatieve gedachten verdwijnen, waardoor je weer veel positiever en creatiever kunt denken. Ook voor je weerstand is een massage goed, je maakt namelijk met een massage meer witte bloedcellen aan. Meer witte bloedcellen betekent een betere weerstand. Ideaal toch?

Floaten

Floaten is drijven in een bad met zout water, dit zorgt voor ontspanning en herstel voor je spieren. Bovendien kom je er helemaal mee tot rust en je wordt er creatiever van. Floaten is goed voor mensen met een drukke baan, die regelmatig last hebben van stress. Je komt even helemaal tot rust, waarna je er weer helemaal tegenaan kunt. Last van hoofdpijn? Grote kans dat je door te floaten, hier helemaal vanaf komt. Ben je woonachtig in Friesland? Of ga je binnenkort op vakantie naar Friesland? Floaten in Leeuwarden bij Loff is een uitstekend idee, om even helemaal tot rust te komen. Heerlijk toch?