Ontspannen met de producten van Storz & Bickel

Ontspannen met de producten van Storz & Bickel

Op zoek naar een vaporizer, waarmee je heerlijk kunt ontspannen, die lang meegaat en waar je alles in kunt verdampen? Liefste ook nog eentje met een opvallend model die het ook goed doet op feestjes en festivals? De vaporizers van Storz & Bickel zijn hoogwaardig, kunnen alles verdampen en zien er ook nog eens prachtig uit. Bovendien krijg je met vaporizen ook nog eens veel minder schadelijke stoffen binnen ten opzichte van bijvoorbeeld het traditioneel roken van plantaardig materiaal. Bestel jij ook een Storz & Bickel?

Minder schadelijke stoffen

Als je bijvoorbeeld wiet rookt, wordt er plantaardig materiaal verbrand, waarbij er giftige stoffen vrijkomen. Deze stoffen adem je tijdens het roken in, wat schadelijk voor je kan zijn. Denk hierbij aan het aantasten van je keel en je longen. Met een vaporizer van Storz & Bickel verdamp je deze plantaardige stoffen in plaats van deze te verbranden. Geen verbranding betekent dat er veel minder schadelijke stoffen vrijkomen en je deze ook niet in zult ademen. Bovendien worden de actieve bestandsdelen tijdens het verdampen niet verbrand, zoals dit bij traditioneel roken wel het geval is. Hierdoor zorgen deze actieve bestandsdelen bij verdampen ook nog eens voor meer genot.

Welk model van Storz & Bickel kies jij?

Hou je van een vaporizer die je gemakkelijk bij je kunt steken als je naar een tuinfeest of een festival gaat? Dan is de Mighty jouw ideale vaporizer. Je kunt met dit model alle materialen verdampen die je maar wilt. Hou je van kruiden? Extracten? Vloeibare genotsmiddelen? Het kan allemaal in de Mighty. De Crafty is een klassiek model waar je ook voor kunt kiezen. Iets minder uitgebreid dan de Mighty, maar zeker ook een echte Storz & Bickel waar jij veel plezier aan gaat beleven. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de Volcano. Een wereldberoemd model waar al veel internationale sterren mee gesignaleerd zijn. Welk model kies jij?

Profiteer jij ook van de voordelen van een vaporizer van Storz & Bickel?

Kiezen voor een Storz & Bickel is kiezen voor een duurzame vaporizer die alles kan verdampen. Bovendien is het ook nog eens een uitstekende investering. Je hoeft minder materiaal te verbruiken voor hetzelfde genot, bovendien is een vaporizer van Storz & Bickel gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Ga jij ook voor een Storz & Bickel?