Nekkussen maakt reizen comfortabel

Nekkussen maakt reizen comfortabel

Als je regelmatig reist, dan is het fijn als je tussendoor even kunt slapen. Het is heerlijk om bijvoorbeeld tijdens een lange autorit even de ogen te sluiten, na een half uurtje voel je jezelf weer als herboren. Ook als je op reis gaat met een vliegtuig of trein, is het fijn om even tot rust te komen. Om in slaap te vallen, moet je vaak wel even de rust vinden, maar als dit eenmaal lukt, slaap je vaak prima tijdens het reizen. Het enige bezwaar om even de ogen te sluiten onderweg, is dat je last kunt krijgen van stijve spieren of hoofdpijn. Een nekkussen is hiervoor de perfecte oplossing.

Nekkussen is speciaal ontworpen

Stoelen in een trein, vliegtuig of auto zijn gemaakt om in te zitten, niet om in te slapen. Deze stoelen bieden prima comfort om zittend de reis te volbrengen, slapen is echter een ander verhaal. Het is wel mogelijk om hierin te slapen, maar je hoofd kan doorgaans niet rekenen op veel ondersteuning. De onnatuurlijke houding waarin je op zo’n moment in slaap valt, kan klachten opleveren. Denk hierbij aan een zere nek, stijve spieren en hoofdpijn. Een nekkussen is ergonomisch zo ontworpen dat je deze steun wel krijgt, hierdoor zul je merken dat je na het slapen onderweg nergens last van hebt.

Soorten nekkussens

Er zijn verschillende soorten nekkussens, zoals een nekkussen dat voorzien is van foam, een nekkussen met microballetjes en een nekkussen die je op kunt blazen. Deze laatste variant is handig om mee te nemen in een vliegtuig, je kunt dit nekkussen namelijk in je handbagage stoppen en in het vliegtuig pas opblazen. Nekkussens zijn er in verschillende stijlen, prints en kleuren.

Uitgerust op de bestemming door goed nekkussen

Als je een lange reis gaat maken, wil je onderweg natuurlijk nog wel even kunnen slapen. Een uurtje slaap kan soms het verschil maken tussen fit of vermoeid aankomen op je bestemming. Naast dat je fit aan wilt komen, is het ook fijn om je fysiek goed te voelen. Er is niets vervelender dan dat je aankomt op je vakantiebestemming met een zere nek en stijve spieren. Een nekkussen is de perfecte oplossing hiervoor. Dit ergonomische kussen is speciaal gemaakt voor slapen onderweg en zorgt ervoor dat je fit en zonder fysieke klachten heerlijk kunt slapen.