Een laptoptas biedt optimale bescherming voor uw laptop

Een laptoptas biedt optimale bescherming voor uw laptop

De welbekende aktetas wordt steeds vaker vervangen door de laptoptas. De vraag naar flexibiliteit in waar je werkt door de opkomst van het internet vereisen een flexibel kantoor. Vandaag Amsterdam, morgen Rotterdam en de laptop neem je altijd mee. Een laptoptas is dus onmisbaar geworden om de laptop veilig tijdens vervoer te beschermen tegen stoten en vocht. In de laptoptas wordt de laptop veilig van A naar B gebracht, ongeacht het gebruikte vervoermiddel. Of u nu met de auto, tram, trein, bus of vliegtuig bent, overal liggen gevaren op de loer die de gevoelige laptop kunnen beschadigen. Een laptoptas 15,6 inch is de perfecte passend voor deze maat laptop en vervoerd geheel veilig. 

Laptoptassen zijn echter niet alleen voor professionals, maar net zo handig voor studenten, scholieren en vervoer in je vrije tijd. De eisen voor een laptoptas lopen uiteen, omdat er verschillende maten laptops zijn en de ontwerpideeën van de klanten zeer verschillend kunnen zijn. Het ontwerp kan sterk variëren van sportief modern tot klassiek elegant. Voor zakelijke bijeenkomsten moet voor de laptoptas een eenvoudig en elegant ontwerp worden gebruikt. De meeste laptoptassen zijn van leer om de elegante zakelijke outfit te ondersteunen. Vooral dames stellen hoge eisen aan het ontwerp, want zij willen een laptoptas voor dames die er niet lomp of onhandig uitziet. Het is belangrijk dat de stijl past bij de outfit en comfortabel is om te dragen. Studenten en scholieren richten zich meestal op modieuze en sportieve laptoptassen. Er worden robuuste en waterdichte materialen gebruikt. Niet alleen het materiaal is anders, maar ook de grootte. De trend gaat steeds meer in de richting van tassen voor iPads of tablets. 

Van de laptophoes tot de iPad hoes

De laptop hoes is slank vormgegeven en kan in een handomdraai in een tas of laptoptas worden opgeborgen. Zo kunt u uw notebook of laptop dubbel beschermen. De koffers zijn verkrijgbaar in heldere en subtiele kleuren, met rits en klep en met schouderband en handgrepen. geselecteerde laptoptas online bij een betrouwbare webshop.  

Opmerkelijk is ook de aktetas met laptopvak en cijferslot - van Rimowa uit de Attache serie. U kunt het beste zelf kijken en u laten inspireren door u goed in te lezen op het uitgebreide assortiment online.