De opties voor een haartransplantatie

De opties voor een haartransplantatie

Als je een haartransplantatie overweegt denk je misschien dat dit een vrij heftige ingreep is. Tegenwoordig valt dit allemaal gelukkig reuze mee. De behandelingen zijn eenvoudig uit te voeren en duren ook niet lang. Ook is de techniek zo goed dat je er niets van ziet en ook littens niet zichtbaar meer zijn. Wij hebben drie goede redenen voor je om te kiezen voor een haartransplantatie.

Weg met die onzekerheid!

Eén van de grootste redenen waarom mannen kiezen voor een haartransplantatie is omdat ze onzeker zijn over hun kaalheid. Dit is niet alleen het geval bij volledige kaalheid maar ook al wanneer er inhammen ontstaan. Iedere man gaat er op een gegeven moment mee te maken krijgen, de één wat erger als de ander. Gelukkig is er tegenwoordig een prima oplossing om deze onzekerheid weg te nemen in de vorm van een haartransplantatie. Dit is een ingreep waarbij haren worden verplaatst om plekken waar het kaal is op te vullen. Het is een ingreep die steeds populairder wordt en daarom vind je altijd wel een kliniek bij jou in de buurt waar je terecht kunt.

Betaalbare prijzen

Toen haartransplantatie nog maar net mogelijk was betaalde je hier een flink bedrag voor. Gelukkig worden de behandelingen steeds betaalbaarder waardoor het ook een mogelijkheid wordt voor jou. De prijzen kunnen sterk variëren per kliniek, zorg dat je op de hoogte bent van de kwaliteiten en de ervaringen van het desbetreffende bedrijf. Over het algemeen zijn de kosten voor een haartransplantatie tussen de € 1700 en € 3000. Er zijn ook haartransplantatie behandelingen mogelijk in het buitenland die een stuk goedkoper zijn. Check de opties bij deze kliniek en maak direct een afspraak.

Veilig en je ziet er niets van!

Waar het vroeger een serieuze chirurgische ingreep was is een haartransplantatie nu een vrij eenvoudige ingreep maar wel één die volkomen veilig is en het resultaat zeer goed is. Zodra het volledig genezen is zie je er helemaal niets van. Ook is de techniek tegenwoordig zo ver dat littekens verleden tijd zijn. Haartransplantaties worden uitgevoerd onder verdoving waardoor je geen pijn ervaart. Het is aan te raden om een haartransplantatie te laten uitvoeren met behulp van de FUE techniek.